Mangler du julegaver til dine ansatte?

Det kan være rigtig svært – hvis ikke helt umuligt – at finde den rigtige julegave til de ansatte. Det er kun sværere, hvis man er en stor virksomhed, der har masser af forskellige ansatte som har mange forskelligartede opgaver. Det er altså en opgave, der kan tage en del tid og kræve en masse ressourcer fra ledelsens side. Det tager således opmærksomheden fra andre vigtige opgaver, der med sikkerhed også skal ordnes i månederne op til jul.

Du kan bruge en masse tid på at finde den perfekte gave til dine ansatte, men det kan godt være – eller det er faktisk meget sandsynligt – at den perfekte gave til dine ansatte ikke findes. Det må indse før eller siden. Du kan selvfølgelig altid vælge den klassiske løsning på det problem – den traditionelle gavekurv med vin, chokolade og andre små specialiteter. Den kan da helt sikkert gøre hele familien glad i juletiden. Det kan den sikkert. Men det er langt fra den perfekte gave til dine ansatte. Sådan er det bare.

Hvis du kunne, ville du så ikke hellere give en gave til dine ansatte, som de elsker og som de bliver glad for? Det kan du også – uden det store tidsforbrug. Der findes nemlig firmaer, der tilbyder at de ansatte kan vælge deres egen julegave ud fra et udvalg på en hjemmeside. Du kan selv vælge flere gaver, som dine ansatte så kan vælge imellem eller du kan lade dine ansatte vælge imellem alle tilgængelige gaver i den prisklasse, du har udvalgt – og så skal du (næsten) heller ikke foretage dig mere. De ansatte vælger deres gaver i månederne op til jul. De kan vælge lige præcis det, de allerhelst vil have, og firmaet bag sørger så for at pakke gaverne ind og sende dem til jer, så ankommer ved jer inden juleferien begynder. Det eneste, du skal gøre, er at betale regningen. Nemt, ikke?

Du behøver altså ikke at give dine ansatte en kedelig gave, bare fordi du ikke kan finde den perfekte gave. Du kan give dem lige det, de hver især ønsker sig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *