Meld dig ind i en a-kasse

Tingene går ikke altid, som man har håbet. Du kan pludselig miste dit arbejde. Din virksomhed kan pludselig få så store problemer, så den må lukke. Det er selvfølgelig noget, du gør at for at undgå. Det gør vi alle. Men det kan ske.

Hvis det sker en dag, at du står uden indtægt, så har du et problem. Medmindre du er medlem af en a-kasse. Hvis du er det, skal du ikke helt undvære din indtægt. Du får noget fra a-kassen.

En forsikring

Når du er medlem af en a-kasse, så er det ligesom at have en forsikring. Du forsikrer dig imod at miste dit arbejde. Skulle det ske, så får du nogle penge af a-kassen. Du får dagpenge hver måned i den tid, du ikke er i arbejde.

Du har forsikret din bil, dit hus og måske dit liv. Men du må ikke glemme at forsikre din indtægt. Den kan du ikke undvære. Du kan heller ikke med 100% sikkerhed undgå nogensinde at miste den. Derfor er en forsikring en god idé.

Der er frit valg

Der er mange a-kasser at vælge imellem, og du må selv vælge. Nogle af dem har dygtiggjort sig inden for en bestemt branche. Andre holder sig generelt orienterede og åbne for alle. Vælg din a-kasse ud fra dine præferencer. Find det sted, hvor du føler, at du passer bedst ind.

Det er altid rart at have et valg. Du må selv bestemme, om du er medlem af en a-kasse. Du må også selv bestemme, hvilken a-kasse du er medlem af. Så det hele er op til dig.

Står du pludselig en dag uden indtægt, fordi din virksomhed ikke kunne mere, så vil du sætte pris på din a-kasse. Den vil holde dig oven vande, indtil du finder på noget andet at lave.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *