Julefrokosten nærmer sig – er du klar?

I næste måned er vi allerede i december. December er traditionelt set den største måned, hvad angår firmafester. Det skyldes naturligvis de mange julefrokoster, der skal afholdes i de mange danske virksomheder. Men hvordan planlægger man en julefrokost, og hvad skal man være opmærksom på, hvis man vil planlægge selv?

Find de rette lokaler

Når du planlægger julefrokosten, skal du finde de rette lokaler. Det handler dog ikke bare om at finde et lokale, der er stort nok. Du skal være opmærksom på de mange detaljer som f.eks. toiletforhold, beliggenhed og akustik.

Toiletforhold er vigtige, da der er mange mennesker samlet, som indtager store mængder væske. Det kan give irriterende kø ved toilettet, hvis der ikke er nok båse eller et stort herre- og dametoilet.

Når du finder dine lokaler, skal du ligeledes være opmærksom på beliggenhed. Måske der er personer, som gerne vil overnatte samme sted, måske der er personer, som insisterer på let tilgang med offentlig transport.

Du skal derudover tænke på akustik. Der vil uden tvivl være larm til en julefrokost, men det tager lidt af det sjove, hvis der er et lydniveau, som er for højt.

Find god underholdning

Noget som kan sparke enhver fest i gang, er god underholdning.  Du finder god underholdning til julefrokost ved at tænke over en form for underholdning alle kan lide. Det kan være stand-up komik, artister, bugtalere og meget mere.

Underholdningen bliver ekstra god, hvis du udvælger en entertainer, der formår at inddrage publikum aktivt. Det giver grin og noget at snakke om bagefter.

Sørg for god mad

Ingen julefrokost er komplet uden god mad og drikke. Faktisk er det en af de ting, som de mange deltagere husker bedst. Hvis maden er god, er der allerede optakt til et brag af en fest.

Maden kan naturligvis både bestå af servering såvel som buffet. Det er dog mest anvendt, at man sørger for buffet til en julefrokost. Det er en uformel og meget vellidt form for spisning, der falder i god jord hos deltagerne.

Sørg desuden for rigeligt med drikkevare – og glem ikke de klassiske spiritus som snaps, der er en af de vigtigste traditioner til julefrokosten, når det handler om drikkevarer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *