Køb diamantklinger til dit næste store byggeprojekt

Diamantklinger findes i hundreder af forskellige sorter, typer, bondetyper og fremstillingsmetoder. Ultratynde og høj præcisionsdiamantklinger bruges til skæring, terning, wafering, afskæring, singulation, grooving, slotting, tværsnit, prøveforberedelse, båndsavning, slabning, ru skæring applikationer. Det er vigtigt for brugeren forstår de subtile forskelle mellem diamantklingetyper, deres tilsigtede anvendelse og deres indflydelse på ydelsen. Nedenstående vejledning var designet til at hjælpe brugere af diamantklinger i alle oplevelsesniveauer fra nybegynder til erfaren produktionsingeniør, forsker og professionelle håndværkere. Forstå bedre de mange variabler, der spiller en vigtig rolle i succes for din diamantsagning. Hver diamantklinge er designet specielt til anvendelse, og kan derfor reagere forskelligt under forskellige forhold. Hvad der fungerede til en applikation, fungerer muligvis ikke for en anden. Efter at have læst denne guide, vil brugeren være i stand til at vælge den rigtige diamantklinge for deres materiale / anvendelse første gang.

Hvad er en diamantklinge?

Simpelthen er en diamantklinge et skæreværktøj, der har udsatte diamantpartikler fanget i en metalmatrix, hver med en lille skærkant. Diamantklinger fremstilles normalt med en stålkerne eller helt imprægneret med diamant. Under diamantskæring kan overfladehastigheden nå 30 m / sek, hvis du bruger en diamantskæresave med høj hastighed. Dette er hurtigere end de fleste biler, der kører på en motorvej. Antallet af skærende kanter, der bestemmes af antallet af diamanter (eller koncentration) udgør strukturen af ​​diamantbladet sammen med dets matrix (metal- eller nikkelbinding). Størrelsen på diamantpartiklen vil have et direkte resultat i størrelsen på den chip, du kan få. Tykkelsen af ​​diamantbladet (diamantpartikel plus matrix) bestemmer snittets bredde.

Køb en diamantklinge nu!

En diamantklinge vil være et oplagt valg for dig, som skal i gang med det helt store byggeprojekt. Det vil både gøre det nemmere for dig at skære i træ, og samtidig vil det gå meget hurtigere. Skynd dig ud og køb en diamantklinge i dag.