Teambuilding med pulsen oppe 

Mange virksomheder dyrker teambuilding for at skabe bedre relationer og et stærkere arbejdsmiljø. Teambuilding er et begreb, der anvendes forskelligt fra arbejdsplads til arbejdsplads, men som generelt anvendes, når man vil skabe et stærkere og mere positivt stemt fællesskab, hvilket giver en mere resultatorienteret arbejdsgang. Groft sagt kan det oversættes til, at teambuilding er strategisk ledelse med det formål at øge produktivitet og dermed kapacitet og indtjeningsgrundlaget i virksomheden.  

Til trods for at være et strategisk værktøj, behøver teambuilding slet ikke være kedeligt. Man kan faktisk få pulsen ret højt op af det, særligt hvis man vælger en aktiv firmadyst: Den store sportsdag. 

En sportsdag er det oplagte valg, da det giver mulighed for at kombinere lege og samarbejdsøvelser med sport. Dertil er det typisk et alkoholfrit event, hvor der stadig er masser af mulighed for at have en sjov dag med højt humør. Sporten tillader virksomheden at vælge blandt et hav af populære sportsgrene såvel som selvopfundne lege, der passer til specifikke teambuildingøvelser, hvor samarbejde, tidspres, informationsdeling og mange andre discipliner kan være i fokus. Det gør det muligt at trække paralleller mellem legen og de udfordringer, som potentielt kan opstå i virksomheden. 

Sørg for at alle er en del af dagen 

En vigtig del af alle teambuildingøvelserne og firmaarrangementer er, at alle er en del af dagen og oplevelserne. Nogle personer vil måske ikke være så interesserede i at deltage aktivt i selv sportslegene, men sørg for, at der er plads til dem på andre måder. Gør brug af tribune udlejning, så disse personer kan heppe og indgå i fællesskabet fra tilskuerrækkerne, og inkluder lege, der kræver mere kløgt end kamp, så de kan bidrage på anden vis end blot den fysiske.  

Sørg for at alles bidrag tæller med som en væsentlig del af det samlede resultat, da det er vigtigt, at alle har indflydelse og indgår aktivt i øvelserne – ikke nødvendigvis isoleret set, men i det samlede billede.  

Masser af muligheder for at få alt arrangeret 

Hvis I som virksomhed mener, det kræver for meget tid og for mange ressourcer at planlægge en sportsdag eller et andet arrangement, så findes der i dag massevis af virksomheder, der er specialiseret i at møde op og stå for hele arrangementet og alle teambuildingøvelser. I kan sågar få leveret en pakkeløsning, der også inkluderer mad og drikke foruden aktiv bevægelse, kommunikationsøvelser og meget mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *