Sådan sammensætter du det perfekte sommeroutfit

Når solen står højt på himlen, og graderne stiger stødt, er det svært at tilpasse sig, og man har mest af alt lyst til at tage sit tøj af. Så hvordan finder man så det helt rigtige sommeroutfit, som man føler sig godt tilpas i? Det er tit nemmere sagt end gjort, men noget af det man kan gå efter er, at du helst skal kunne få så meget luft som muligt. Derudover skal tøjet sidder tilpas løst, og langt de fleste foretrækker, at lårene ikke gnider op ad hinanden, som mange desværre oplever i en kjole. For at undgå problemet med lår der går imod hinanden, gør mange brug af inder-shorts, som blot betyder endnu flere lag og mere varme til kroppen.

Kjolen med ben i

Netop for at undgå at have for mange lag på er det altså vigtigt at finde noget, der minder om løse shorts, og det kan du med en playsuit! Playsuiten bliver af mange kaldt for kjolen med ben i. Det er den korte form for buksedragt, og det fede ved playsuiten er, at den findes i et utal af modeller. Du kan derfor få en med lange ærmer, hvis det er det, du bedst kan lide eller en med korte eller helt uden ærmer. Med en playsuit får du altså et outfit, der minder om en kjole for oven, som går en smule ind i taljen for at give dig figur, og så går den ned i et par korte shorts. Du får altså to sæt i én.

Perfekt til aktiviteter

Playsuiten er ikke kun blevet meget populær på grund af sit flotte udseende. Det er bestemt også et meget praktisk stykke tøj, som gør dig i stand til at være med i alle af sommerens aktiviteter. Du kan nemt gå på stranden med fødderne i vandkanten uden at bekymre dig om en lang kjole eller nederdel, og du kan nemt løbe rundt nede i parken og spille fodbold.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *