Find den rigtige printer til et stort behov

Der findes mange forskellige printere på markedet, som passer til mange forskellige behov. De fleste ejer dog en klassisk printer med blækpatron og regner med at den passer til de fleste. Det er dog langt fra tilfældet. Den klassiske printer er mest velegnet til folk med et mindre udskriftsbehov. Det er derfor en printer, der er meget velegnet til husbehov. Virksomheder har dog normalt et meget større behov end Hr. og Fru Jensen. Derfor dur en printer med blækpatron ikke her.

En printer, der fungerer bedst til virksomheder med et stort udskriftsbehov er laserprintere – specielt en Brother farvelaserprinter – og det er der flere gode grunde til.

Laserprintere er hurtigere

En Brother laserprinter er en meget hurtig printer og er derfor det perfekte match til virksomheder, som printer meget. Laserprinteren udskriver hurtigere end den klassiske printer ved at der ikke er flydende blæk i patronen, men pulver som udsættes for varmeudvikling som overføres til papir via en elektrisk rulle. Det betyder at udskriften er færdig betydeligt hurtigere end den klassiske printer.

Laserprintere kan udskrive mere

En Brother farvelaserprinter er ikke kun hurtig, men kan også klare meget mere end den klassiske printer. Den klassiske printer skal nemlig tit have skiftet blækpatron, hvorimod en laserprinter ikke skal have skiftet toner særlig tit. En laserprinter kan dermed printe mange flere gange end den klassiske printer.

Laserprintere fås i mange forskellige modeller

Brother laserprintere findes i mange forskellige modeller og der findes derfor en model til ethvert behov, uanset om du har behov for en scanner, fax, kopimaskine eller måske en printer med flere papirbakker. Så du kan her både finde en maskine, der kun kan printe, hvis du ikke skal bruge den til andet, men du kan også finde en rigtig god alt-i-en maskine.

Laserprintere er betjeningsvenlige

Brother laserprintere er meget betjeningsvenlige med et brugervenligt touch display, som let kan indstilles efter dine ønsker, uanset om du vil scanne, udskrive med dobbeltsidet print eller kopiere i sort-hvid eller farver. Man kan endda udskrive direkte via smartphone eller ved at tilslutte et usb-drev direkte i printeren.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *