Professionelt udstyr giver dig førertrøjen

Hvis du arbejder med professionelt håndværk eller blot er gør-det-selv typen, kender du sikkert udtrykket ”godt værktøj er det halve arbejde”. Og der er noget om snakken!

Hvor mange professionelle håndværkere har du måske set med billigt asiatisk udstyr eller SuperBrugsens billigste model? Nøjagtigt som en grafiker skal bruge en stærk computer og en læge skal have det rette udstyr, ligeledes skal håndværkeren.

Det interessante er dog, at det ikke blot er håndværkeren, der har glæde af godt udstyr, det gavner virksomhedens bundlinje.

Derfor er kvalitetsværktøj en god investering for håndværksvirksomheder

Når en virksomhed investerer i kvalitetsværktøj, sikrer de sig samtidig bedre imod nedbrud og pludselig ubrugeligt udstyr, der skal indkøbes oftere.

Håndværkeren kan samtidig bevare sit gode arbejdsflow, da han anvender driftssikkert udstyr, der ikke skal skiftes i tide og utide.

Tag eksemplet med simpelt skæreudstyr som rundsavsklinger:

En klinge skal være udskiftelig, så den passer til materialet. Det er første kriterie for holdbarhed. Dernæst er alle klinger lavet i forskellige kvaliteter. Nogle billige klinger kan måske blot anvendes et par uger, mens én i ordentlig kvalitet holder flere måneder. Her sparer håndværkeren også minutter på IKKE at skulle udskifte ofte, hvilket stjæler tid fra arbejdsdagen.

Dernæst er der selv resultatet. En god klinge vil alt andet lige skære bedre og flottere til, hvilket kan ses på det slutresultat, som firmaet skal overdrage kunden. Her må der naturligvis ikke være en udstikker eller andet, da en kunde vil forvente veludført håndværk – og det kræver nu engang godt udstyr.

Et andet meget vigtigt perspektiv er sikkerhed! Lad os tage en rundsav som eksempel igen. Når man køber en mærkevare fra en anerkendt leverandør, får man ofte sikkerhedsfunktioner med. Det kan være motor-bremse, der hurtigere sænker savklingens rotation, så risikoen for ulykker formindskes. Dernæst er der på større maskiner oftest også autostop, hvis der går noget galt, mens maskinen betjenes. Disse typer sikkerhedsfunktioner kan gøre en verden til forskel for dine medarbejdere.

Kort fortalt er der altså både mere effektiv arbejdstid, et pænere resultat samt øget sikkerhed at hente, hvis man investerer i kvalitetsudstyr. Læg dertil at kunderne naturligvis også bemærker, hvilken slags udstyr, I ankommer med. Der er jo ingen virksomheder med respekt for sig selv (og deres kunder), der vil ankomme på en byggeopgave med rædsomt værktøj, der lugter langt væk af discount.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *