Kunne din familie eller arbejdsplads godt bruge en frokostordning?

Det er altid vigtigt med en god, sund og nærende frokost til arbejdspladsen, såvel med familien. Frokostordningen kan være et punkt på dagen, hvor man lige er nødt til at snakke sammen osv. og det kan være meget vigtigt for både familien og arbejdspladsen.

Frokostordning eller Catering – og hvad er forskellen?

En frokostordning kan være mere tilpas ved arbejdspladsen, da familien ikke lige altid er hjemme til frokost hver dag. Derfor kan Catering være lidt mere egnet, da Catering ikke er afhængig af tiden. Det er ikke underforstået at frokostordningen er lige præcis til klokken 12, men det hænder at det ligger deromkring.

Hvor kan du finde Frokostordning i Herning?

Hvis du leder efter frokostordning i Herning, så kan du klikke ind på Lemenu og finde tilbud for frokostordninger, catering og meget mere. Så er der dermed sørget for frokosten, for enten din arbejdsplads eller til hjemmet.

Hvorfor bør du vælge en frokostordning?

Mange virksomheder vælger at gøre brug af en frokostordning, til spisepause, til sine ansatte. Samtidig kan man også bestille frokostordning til de diverse møder man holder, det kan give et godt afbræk i det normale mødearbejde, eller så kan det også sagtens bruges som en god start og/eller slut på dit møde.

Det er også mange andre gode grunde, for at vælge en frokostordning, og nogle af dem er som følge;

  • Medarbejderne ser altid frem til deres frokostpause, og mange af dine medarbejder har højst sandsynligt ikke den rette varieret kost, til en optimeret og effektiv arbejdsdag. Med en frokostordning er dette problem løst.

  • En frokostordning kan som sagt være med til at øge det sociale fællesskab.

  • Den giver dine medarbejder et energiboost der leder til effektiv arbejdstid efter frokostpausen.

  • Virksomheden sparer penge i forhold til hvis de havde egen kantine.

  • Frokostordningen øger det kollektive sundhedsniveau med en sund og varieret kost.