4 ting du skal vide, inden du renovere badeværelse

Der er mange ting du skal vide, før du renovere dit badeværelse, her får du de 7 mest væsentlige ting, som du skal overveje og/eller sørge for, inden du går i gang med dit byggeprojekt.

Hvad er jeres budget

Det første som du skal overveje er, hvor meget har du til at bygge nyt badeværelse for. Du skal også huske at de fleste byggeprojekter går udover budgettet, derfor bør du tilføje ca. 10% af dit oprindelige oveni.

Hvor meget af jeres oprindelige badeværelse vil i beholde?

Når i kender budgettet i arbejder med, er det også nemmere at finde ud af, hvor meget af det eksisterende badeværelse i gerne vil beholde. Det allervigtigste er, om i skal til at flytte toilet og/eller bad, da i skal have skiftet kloakinstallationer, eller endda blive nød til at flytte en væg. Så skal i derefter finde ud af om i vil have ny vask osv.

Hvordan skal de se ud?

Når i kender jeres prioriteter for renoveringen, samt jeres budget, kan i starte med at indrette jeres badeværelse. Men inden I starter, skal i lige tjekke op på, om i følger loven. Da der er nogle væsentlige lovkrav, der har stor betydning, på udseendet af jeres badeværelse. Hvis du vil have ekstra hjælp eller købe et færdiglavet badeværelse, lige til dine behov, kan du finde badeværelser på AUBO.

Hvad koster det?

Når i ved hvordan det skal se ud, skal i begynde at kigge efter priser. Priserne varierer på baggrund af et par faktorer, en af dem er, om I skal have nye kloakinstallationer, ny gulvvarme osv. Da prisen afhænger meget af hvor meget professionel hjælp I skal have, for at lave jeres badeværelse. Efter at du finder ud af hvor meget professionel hjælp du skal have, afhænger prisen primært af, hvilke materialer du skal bruge til dit nye badeværelse. Man siger, meget groft, at det koster ca. 20.000-60.000 kr. pr. kvadratmeter.