DERFOR SKAL DIN VIRKSOMHED INVESTERE I EN BACKUP-LØSNING

 Du har måske selv prøvet det. Du har arbejdet på en vigtig opgave i lang tid og brugt mange kræfter på at formulere dig helt rigtigt, og nu er tiden kommet, hvor du skal præsentere den for din chef. Du har gemt den vigtige fil i en mappe på din arbejdscomputer, hvor du altid kan finde den. Men så sker der noget uventet – din computer går ned og du kan ikke få den startet igen. Du kontakter it-afdelingen som får tændt computeren igen, men kun ved at udføre en nulstilling af hele maskinen, hvilket betyder at alle dine filer er væk! Hvad tror du din chef siger til det?  

Undskyldningen med at din computer gik i stykker, er nok ikke meget mere værd end at sige, at din hund har spist din opgave. Specielt ikke, når det er så nemt at få taget backup af alle filer på en computer, som det er i dag. Men det er selvfølgelig ikke din skyld, når du har benyttet en arbejdscomputer. Så lige meget, hvor sur din chef bliver, så er det faktisk i sidste ende hans egen skyld, fordi han ikke allerede har investeret i en backup-løsning til virksomheden.  

En backup-løsning til virksomheder sørger nemlig for, at alle filer på alle computere i virksomheden automatisk gemmes i skyen, så du til enhver tid kan få adgang til filerne. Du er derfor ikke afhængig af en bestemt computer, men kan arbejde på en hvilken som helst anden computer. Du kan ikke længere bruge undskyldningen med, at din computer er gået i stykker som begrundelse for, at du ikke kan aflevere en vigtig opgave, men du kan til gengæld imponere din chef med din fantastiske arbejdsindsats. Og det kommer han nok til at elske dig for! 

Så hvis din virksomhed ikke allerede gør brug af det, så ville det da være en god idé, hvis du gik ind og prikkede din chef på skulderen og foreslog, at I får lavet en aftale, der sikrer backup af computer og server, så I aldrig kommer ud for den trælse situation nogensinde (igen).  

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *