5 gode råd til at finde den rigtige elektriker

Selvom der er mange hjemmereparationer, som du muligvis kan udføre på egen hånd, overlades det elektriske arbejde bedst til fagfolkene. Fejlagtige ledninger kan føre til brand, stød, elektrokution og andre farer. Det er vigtigt at ansætte en god, pålidelig elektriker, der er i stand til at garantere arbejdet. I stedet for kun at tage din beslutning om pris, skal du undersøge og bekræfte elektrikerens legitimationsoplysninger, før du begår en farlig fejl. Her kan du finde 5 gåde råd, og ellers kan du læse mere hos Midtjysk El Center.

 

1:

Anmod om anbefalinger. Entreprenører, bygherrer og udviklere kan ofte give en liste over pålidelige elektrikere, de anbefaler. Ordet i munden er en stor kilde til reklame. Se om nogen af ​​dine venner eller kolleger kan anbefale en god elektriker af erfaring.

2:

Diskuter elektrikerens ekspertise. Elektrikere er typisk specialiserede i et felt eller flere felter. Nogle kan håndtere nye byggepladsprojekter, og andre kan specialisere sig i servicekald eller forretningsbygninger. Det er vigtigt at sikre, at elektrikeren har den nødvendige erfaring til at håndtere eventuelle problemer eller komplikationer, der måtte opstå.

3:

Bed om at se en kopi af elektrikerens licens. I Californien skal enhver, der udfører elektrisk arbejde, have licens, ikke kun entreprenøren. Du kan bekræfte elektrikerens licensstatus ved hjælp af forskellige søgeværktøjer.

4:

Kontroller, at elektrikeren er forsikret. Selvom det ikke er et krav, skal du muligvis vælge en elektriker, der har ansvarsforsikring, i tilfælde af, at der er sket en ulykke eller skade på dit hjem. Hvis virksomheden har ansatte, er det lovligt påkrævet at have arbejdstagerens kompensationsforsikring på alle elektrikere.

5:

Få referencer. Når du har referencernes kontaktoplysninger, skal du ringe for at spørge om kvaliteten af ​​arbejdet og deres tilfredshed. Se om arbejdet blev udført rettidigt, og om de estimerede omkostninger til service var nøjagtige.