Opstart af virksomhed: Husk disse 4 gode råd

Går du med en iværksætterdrøm i maven, eller er du så småt i gang med de små spadestik til en selvstændig karriere, kan det være en god idé at tjekke op på de mange praktiske ting, der følger med til stiftelse af en virksomhed. Mange har tendens til at overse nogle af de vigtigste opgaver, og derfor kan denne guide forhåbentlig give dig et overblik over nogle af de 4 vigtigste opgaver, der er forbundet med en virksomheds opstart.

Hav styr på det tekniske

Nu om dage ser du ikke den virksomhed, som ikke har en e-mailadresse og en hjemmeside. Det er på den måde kunderne kan komme i kontakt med dig på og også herigennem, at du kan udtrykke dig gennem design, dine produkter og så videre. Er du ikke selv en haj til opsætning af hjemmesider eller webshops, så hyr en grafiker eller multimediedesigner, hvis du fra start vil vise selvsikkerhed og troværdighed over for dine kunder og leverandører.

Hold tungen lige i munden (eller i regnskabet)
Et regnskab er en altafgørende faktor, når du skal opstarte en virksomhed. Har du ikke styr på egen kapital, aktiver i virksomheden, fremtidsmæssige mål, bilag og så videre, kan det ende med et værre rod og uoverskueligt overblik. Sørg for at kende dit regnskabsprogram, så der er styr på udlæg, bilag med mere. Er økonomi ikke din stærkeste side, kan det godt betale sig at ansætte en revisor, så du ikke skal bøvle med bogføring og andre økonomiske opgaver.

Adskil privatliv og business

Når du skal drive din egen virksomhed, er det vigtigt, at du adskiller privatliv med din virksomhed i forhold til telefonnumre. Sørg for at have et direkte nummer, som leverandører eller andre samarbejdspartnere kan få kontakt til dig på, et telefonnummer, der hører dit privatliv til, og er din virksomhed en større én af slagsen, kan det være en fordel også at have telefonnumre til økonomiafdelingen, salg, administration og så videre. Det gør det også lettere for kunden at få kontakt til den rigtige medarbejder. Tag et kig på de mange erhvervsmuligheder, som de forskellige telefoniudbydere har.

Udtryk dig globalt

Har du fremtidsdrømme, der ligger internationalt, kan det være en rigtig god idé at have styr på oversætningen af jeres produkttekster og andet tekst materiale, hvis udenlandske samarbejdspartnere og kunder skal kunne forstå din virksomhed. Tag et kig her, og få hjælp til oversætningen på flere forskellige sprog samt hjælp til korrekturlæsning.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *