Guide til backpacking rejsen?

Flere og flere unge vælger at tage på en backpacking ferie, når de er færdig med deres ungdomsuddannelse. Nogle backpacker, andre tager på en lækker afbudsrejse og nogle rejser på en mere ”luksuriøs” ferie i en længere periode. Hvis du skal backpacke, så er det en rejseform, der kræver utrolig meget planlægning hjemmefra. Du skal have styr på, leje af bil, hvor du skal bo og så videre. Måske planlægger du at arbejde lidt under rejsen? I så fald skal du også finde ud af, hvordan du finder et godt arbejde under din rejse. Her på siden kommer vi med nogle gode råd, når du skal på backpacking rejse.

Få styr på leje af bil hjemmefra

Leje af bil er essentielt for de fleste backpackere. Uanset hvor du ønsker at backpacke henne, så er der altid mulighed for at leje en bil. Det er dog ikke hvilken som helst bil, som du skal leje. Der skal være plads til, at du kan have din ting i den, og så skal du også kunne sove i den. Der findes et hav af biler, der er skræddersyede til netop dette formål, og derfor er det ikke et problem. Få styr på inden, hvor du henter bilen, og hvor du skal aflevere den igen. Så kan det ikke gå helt galt. Sørg også altid for at sætte dig grundigt ind i færdselsreglerne for det enkelte sted og hav et kort over tankstationer.

Skal du have nogen overnatninger?

Skal du overnatte undervejs ud over i din camper van, så vil du sjældent kunne finde de samme hoteller, som du kan på for eksempel en afbudsrejse. Mange af de hoteller/hostels du støder på, har primært en madras, et bad og et toilet. De er beregnet til at sove, og selvom de ikke ligefrem er luksuriøse, så er de som regel ikke billige at bo på. Det kan være en god idé at tage en overnatning på et hostel, hvis du ønsker at sove rigtigt ud. Det er de færreste, der kan få en stabil nats søvn i en camper van. Få styr på, hvor der ligger hostels på din rute, inden du kører afsted. Så kan du altid tage stilling til, om du vil udnytte dem, når du kommer frem. Uanset hvad så er det rart at have muligheden.

Skal du lave nogen aktiviteter?

Du har sikkert planer om ting, du skal opleve under din rejse. Få styr på hvor de ligger henne, så du nemt kan finde dem og planlægge din rute ud fra dem. Det kan for eksempel være en surfskole, en naturseværdighed og så videre. Der findes rigtig mange hjemmesider, der kommer med gode guides til forskellige seværdigheder ude i det store udland, uanset om du skal backpacke eller på en afbudsrejse. Tjek også altid priserne inden du kommer frem, så du ikke bliver ubehageligt overrasket.

God rejse!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *