Spar strøm og besvær med nye håndtørrere

Når man skal have håndtørrere til badeværelset på kontoret, i forretningen, på værkstedet osv., er det vigtigt at få valgt den rette model, således man ikke kommer til at benytte for mange løbende udgifter på håndtørringen. Der findes mange forskellige producenter af håndtørrere, hvilket også har været gældende i løbet af mange af de senere år. I løbet af de seneste par år har nogle nye på markedet også budt ind med løsninger, der har en ganske miljørigtig fremtid, hvilket er en fordel på mange punkter. Først og fremmest er der økonomiske fordele, man opnår i forbindelse med besparelser på strømmen, mens der i forlængelse af dette også er en fordel i henhold til miljøet. Med miljørigtige håndtørrere sparer man miljøet for en hel del CO2 hver gang, man tørrer sine hænder, og dette giver på sigt store besparelser af CO2.

Håndtørrere i forskellige designs

Når man så skal have erhvervet sig de miljørigtige håndtørrere, er der flere forskellige ting, man bør holde sig for øje, og dette er blandt andet gældende for håndtørrerens design, som skal stemme overens med de ønsker og præferencer, man end måtte have hertil. Her skal man især holde et øje på farven, der spiller en stor rolle for håndtørrerens samlede udseende. Der findes håndtørrere i klassiske farver såsom hvid i forskellige nuancer og rustfrit stål, hvilke er to farver, der passer til mange forskellige andre farver. Det er også muligt at få håndørerne i eksempelvis sort, som også kan passe ind på mange forskellige måder, mens man sågar også kan få håndtørrere med et skin med eksempelvis et mønster, hvis man synes dette passer ind i indretningen og designet – find Xlerator håndtørrere her.

Hvor meget er der at spare på elregningen

Hvis man inden, man har erhvervet sig en miljørigtig håndtørrer, har benyttet almindelige papirer eller håndklæder, er det muligt at spare op mod 95 % på løbende udgifter, mens dette tal ligger på 80 %, hvis man før har haft ældre modeller af håndtørrere. Som en indskudt bemærkning skal det nævnes, at disse typer af håndtørrere er i stand til at tørre hænderne helt på omkring 10-15 sekunder, hvormed effekten af håndtørreren er særdeles god, selvom den sparer meget på de løbende udgifter. Dette er altså ganske besparende på elregningen, mens det ydermere også sparer for en hel del besvær, da man ikke skal tænke på at skifte håndklæder, tømme skraldespande, udskifte papirholdere osv., når man har erhvervet en miljørigtig håndtørrer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *