Gå forrest når det kommer til værnemidler på rejsen

Med den tid vi lever i, i dag, er der kommet en ny normal. Det er den normal, der har med at stoppe en eventuel smittespredning at gøre, hvorfor vi er blevet bedre til ikke blot at passe på os selv, men også alle dem, vi bevæger os rundt mellem.

Der kan nemlig hurtigt ske en spredning af bakterier, og mens nogle ikke vil mærke til en eventuel sygdom, så vil den være mere fatal for andre. Derfor er det altid en fordel at bruge værnemidler i for eksempel flyet, hvor man sidder meget tæt.

Pas på dig selv – og andre

Disse kan bæres, hvis man gerne vil passe på sig selv, når man bevæger sig rundt i lufthavnen. Med en god ansigtsmaske er det nemlig ikke muligt at tage imod virus gennem hverken næse eller mund. Men de er også gode i selve kabinen, hvor der kan være mennesker, der er mere udsatte end en selv – for det er nemt at bære rundt på en virus uden, man selv er klar over det.

Og der er jo ingen, der har lyst til at være kilden til en masse sygdom blandt en større gruppe af mennesker.

Brug en ffp2 maske

Heldigvis er det også let at finde de ansigtsmasker, der kan agere dit værn mod andre og for andre. Du skal bare tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; lomax.dk. her er det nemlig muligt at finde en ffp2 maske, som netop er en standard for, at der er tale om en god maske, der lever op til de højeste kvaliteter.

Og det er netop altid en fordel at finde en maske, der både har et ffp2 nummer, er CE-godkendt og består af minimum 3 lag. Sådan sørger du for den højeste sikkerhed.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *