HOPE A/S virksomhed styrker virksomhedens grønne profil

Fremtiden er grøn, og det ved de hos HOPE A/S. Den sjællandske virksomhed leverer intelligente, grønne løsninger indenfor toiletfaciliteter til alverdens slags virksomheder, institutioner, offentlige steder og meget mere. Med produkter, som er de førende på markedet, formår HOPE A/S at gøre en markant forskel i kampen for miljøet og kan samtidigt garantere produkter af høj kvalitet.  

At tænke grønt er et omfattende projekt, hvor der er brug for at tænke innovativt. Specielt når det gælder business-to-business markedet, er der et stort potentiale for at styrke den grønne profil og på den måde styrke værdierne hos en given virksomhed eller institution. Missionen hos HOPE A/S er at hjælpe virksomheder og institutioner til at udleve dette potentiale ved at tilbyde en lang række løsninger, der opretholder præsentable og hygiejniske toiletfaciliteter, der samtidigt er energi- og miljøbesparende.

HOPE A/S forhandler de førende produkter på markedet

HOPE A/S har en række forskellige kategorier af produkter indenfor toiletfaciliteter. Blandt andet forhandles der håndtørrer, urinaler, afløbs-lugtlukke og kemikaliefri rengøringsmidler. Fælles for alle produkter er, at de er testede og certificerede i henhold til de meget strenge krav indenfor markedet. At et produkt er certificeret er med til at garantere, at det lever op til høje standarder hvad angår drift, vedligeholdelse og skånsomhed. Her spiller miljøskånsomhed sammen med omkostningsbesparelse og effektivitet.

Et godt eksempel på dette er den energieffektive højhastigheds håndtørrer, XLERATOR, der tørrer hænderne tre gange hurtigere end en traditionel håndtørrer, bruger 80 % mindre energi og giver en omkostningsbesparelse på 95 % i forhold til papirhåndklæder. Et andet eksempel er den vandfri URIMAT urinal, der bidrager til markant forbedret hygiejne og vandbesparelser og er 100 % fremstillet af miljøvenlige materialer.

Merværdi for miljøet og bundværdien

Toiletfaciliteter er et område, som man uundgåeligt må forholde sig til og investere i som virksomhed eller institution. Derfor er det også vigtigt, at man vælger den bedste investering, for opretholdelsen af en så basal facilitet sender stærke signaler til de besøgende. I den henseende er der altså rig mulighed for at udtrykke sine værdier ikke blot på traditionel vis men at lade sig definere som virksomhed gennem valget af faciliteter. På den måde udtrykkes en indadvendt værdi, hvor kvalitet tilgodeser virksomhedens ansatte og besøgende og samtidigt også en udadvendt værdi, hvor miljøskånsomheden signalerer bevidsthed om verden omkring og viser støtte i kampen for miljøet. Hermed går toiletfaciliteter fra at være en uundgåelig, basal investering til at være virksomhedens mulighed for at få styrket den grønne profil.

Læs mere om HOPE A/S’ miljøvenlige toiletfaciliteter og find ud af, hvordan din virksomheds grønne profil kan blive styrket.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *