Har I styr på virksomhedens hosting løsning?

For en virksomhed er en optimal server og dennes driftssikkerhed tæt på alt afgørende for virksomhedens IT-systemer. Derfor bør man som virksomhed altid kun gå på jagt efter effektive IT-services leveret af en professionel IT-virksomhed.

Har I endnu ikke helt styr på dette og har I behov for en driftssikker server, hvor I samtidig slipper for store investeringer samt løbende udgifter til energiforbrug, vedligeholdelse og backup? Så læs med her og find den rette løsning.

Vælg en Cloud hosting løsning

Med en såkaldt Cloud hosting løsning er din virksomhed sikret en løsning, som kan tilpasses 100 % til Jeres behov. Med en sådan løsning får virksomheden mulighed for følgende goder:

  • Lav månedlig omkostning
  • Backup inkluderet
  • Ingen vedligeholdelse
  • Garanteret driftssikkerhed
  • Uovertruffen fysisk sikkerhed
  • Fordelagtige licenspriser
  • Nyeste teknologi
  • Sikker Cloud Hosting

Standard hosting eller remote desktop hosting?

Hos IT-r.dk tilbyder de professionelle Cloud hosting løsninger, der kan tilpasses til enhver virksomhed. Her kan du vælge mellem standard hosting eller remote dekstop hosting. 

Standard hosting har jeres data i IT-virksomhedens datacenter, men i tilgår naturligvis det, der ligger i jeres eget interne netværk. Jeres medarbejdere vil også nemt og sikkert kunne logge ind eksternt og arbejde med virksomhedens data – både fra kontoret, fra hjemmearbejdspladsen eller på farten via en laptop.

Remote Dekstop hosting dækker over en løsning, hvor jeres medarbejders skrivebord samt de applikationer og den data, I gør brug af i virksomheden, hostes på virtuelle servere i IT-virksomhedens datacenter. Det er altså disse servere, der udfører arbejdet, når I bruger virksomhedens applikationer – og ikke jeres egne lokale computere. Jeres lokale computere kan derfra skaleres tilsvarende ned, fordi der til denne løsning skal tildeles en række hosting ressourcer. Med denne løsning kan man, uafhængig af ens lokation og computer, vil kunne tilgå sit hosted skrivebord og arbejde med virksomhedens applikationer og data. Det eneste, det kræver, er en internetforbindelse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *