Er du top-tunet til studiestart?

Inden længe er sommeren ovre, og du skal enten i gang med studielivet for første gang eller blot starte dit studie op igen efter sommerpausen. Uanset hvad er der helt sikkert en række ting, du skal have forberedt inden studiestart, som kan gøre dig toptunet til den første dag efter ferien.

For der er jo intet værre end at starte op den første dag efter ferien, og så ikke have styr på noget som helst – det giver ligesom en dårlig start på semesteret eller studiet. Modsat giver følelsen af forberedelse inden studiestart langt mere overskud, og giver dig de bedste forudsætninger for at præstere fra dag 1 og komme godt fra start. Derfor har vi lavet denne tjekliste til dig, som ønsker at være toptunet til studiestart:

 

  1. Bærbar computer: De fleste i dag ejer muligvis allerede en bærbar computer, men hvis det ikke er tilfældet, så er det et ’must have’, når studiet starter. Noter, gennemgang af materiale, opgaveskrivning, eksaminer og meget mere kræver, at du har en bærbar computer – du kan simpelthen ikke leve uden en bærbar computer.

 

  1. Printer, papir og patroner: Du kan ikke leve uden disse, når studiet først for alvor går i gang. Det kan være til enorm stor hjælp at printe det semester materiale ud, som du får på pdf eller lignende, fordi du meget nemmere kan lave overstregninger og tage noter. I projektskrivningsperioder kan du også med stor gevinst printe dit læsestof ud, hvor det giver dig den samme store gevinst – Køb blækpatroner online.

 

  1. Notesbog og kuglepen: Selvom vi lever i den digitale tidsalder, så er det stadigvæk yderst populært at bruge de mere traditionelle metoder i form af fysiske notesbøger og kuglepen eller blyant. Det giver dig flere ’her og nu’ muligheder, hvis du får brug for at tegne en illustration eller lignende.

 

  1. Taske: Du får naturligvis brug for en taske til at bære på din computer, bøger, notesbog osv. Derfor bør du finde dig en god taske, som kan holde til den ’tunge’ hverdag studiet kan byde på.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *