Billige studierejser hitter

At Danmark endnu ikke er helt ude af den finansielle krise kan mærkes overalt, også hos rejseselskaberne der tilbyder bl.a. studierejse.

Skolerne er ikke undtaget fra at skulle spare, og det mærker man hos rejseselskaberne hvor det mere og mere det er de helt billige studierejser der bookes. Destinationer som Tyskland, Tjekkiet, Holland, Østrig og andre i Europa hitter mest lige nu, da det er nemt at komme dertil med bus, så man undgår dyre flybilletter.

Men blot fordi destinationen er billig, betyder det ikke at de billige studierejser er dårligere. Det hele kommer jo an på målet og meningen med en studierejse. Så medmindre man studerer finansøkonomi og vil opleve Wall Street i New York, så kan man lang hen ad vejen nøjes med en billig busrejse.

Tyskland er en oplagt destination for undervisning omkring tysk og historie, f.eks. anden verdenskrig. Her skal man ikke nøjes med at få fortalt og se billeder, men kan i stedet komme helt tæt på, blandt andet ved at besøge museer og lokationer som f.eks. Brandenburger Tor, Siegessäule, Reichstag, STASI hovedkvarteret, Check point Charlie og meget andet.

Tager man til Amsterdam er der også mulighed for at se Anne Franks hus, eller Van Gogh museet, eller til London for at få en guidet tur på Tower, Buckingham Palace eller i Parlamentet og snakke britisk politik og historie.

Er du interesseret i billige studierejser, så se de relevante links nedenunder. Man kan få mange gode oplevelser uden at skulle betale spidsen af en jetjager.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *