Alt du skal vide om forbrugerguides

Står du ofte og tænker, at det kunne være smart hvis du lige hurtigt kunne se, hvor godt denne her hårkur klarede sig i ”bedst i test”? Heldigvis for dig, findes der lige netop det. Forbrugerguides hjælper danskerne med at vælge deres produkter med omhu. Hundredvis af produkter er blevet testede, så du skal ikke frygte, at lige præcis den hårkur du står med, ikke er blevet testet endnu. Læs mere om forbruger guide her.

Test af alt lige fra kufferter til løbebånd

Hvis nu du gik og troede, at det kun var skønhedsprodukter og fødevarer der blev testede, og fik et ”bedst-i-test”-mærkat klistret på, så kan du godt tro om. Der bliver nemlig lavet forbrugerguides om mere eller mindre alt. Så hvad end du er ude på at anskaffe dig et nyt løbebånd, eller du skal have dig en ny kuffert til den rejse til Mallorca du lige har bestilt – så er der hjælp at hente. Der er simpelthen testet alt, lige fra Herodes til Pilatus, så hvis du synes at avisens test af pålægschokolade ikke er tilstrækkelig nok pga. de kun har testet 4 forskellige mærker, så vil du blive positivt overrasket over hvor mange tests der rent faktisk er lavet her. Der er vitterligt ikke dét, som ikke er blevet testet.

Hvorfor du skal bruge forbrugerguides

Her kommer 3 hurtige om, hvorfor lige præcis dig kan have brug for forbrugerguides:

  1. Du vil gerne have et lidt bredere syn på, hvorfor den ene plæneklipper skal være 500 kr. dyrere, end den ved siden af, når den eneste forskel du kan se, er at håndtaget er i en anden farve…

  2. Du ved ikke helt om du skal vælge hårkuren med mandelolie eller hårkuren med kokosolie.

  3. Du gerne vil komme hjem med et produkt, der ikke går i stykker efter en uge.