Få et smidigt og fleksibelt ERP-System – tænk anderledes

Savner du højere hastighed, en større smidighed og fleksibilitet i dit ERP-system? Så gi’ slip på forældede processer og krav. Du kan få smidighed, tilpasning og fleksibilitet med Microsoft Dynamics AX 365. Ved at vælge det program vil dit ERP-system hele tiden være i udvikling, da der kommer nye opdateringer, apps og features. Ved at vælge en Microsoft Dynamics 365 løsning, er der rig mulighed for, at du eller I som virksomhed vil få stor indflydelse og få mulighed for at gøre noget selv uden at skulle i kontakt med en implementeringspartner.

 

Microsoft AX 365 eller den traditionelle løsning

Microsoft AX 365 udfordrer den traditionelle it-organisation, hvor der er installeret løsninger, hvor der f.eks. kun én gang om året kommer en opdatering til systemet. Derudover bygges der på den traditionelle løsning blot flere funktioner ind, hvis det er nødvendigt. Dette kan gøre det svært at overskue, hvad der er standard, og hvad der er tilkøbt. Virksomheden kommer derfor ikke foran og kan se frem i tiden. Med Microsoft AX 365 udsendes der opdateringer mellem 6-12 gange årligt. Ved at have disse opdateringer i løbet af året, stiller det krav til virksomhederne om at tænke mere over, hvad de har behov for end blot at køre eller sidde fast i den gamle samme rille. Derfor vil der være gang i udviklingen hele tiden. Gå forrest ift. at få en cloud løsning – du kan læse mere her.

 

Forskellen på Microsoft Dynamics 365 Operation og Microsoft Dynamics AX 2012 R3

Rent funktionelt er der ikke den store forskel på Microsoft Dynamics 365 Operations og Microsoft Dynamics AX 2012 R3. Forskellen ligger i selve implementeringen. Traditionelt set udvælges der et nyt ERP-system som implementeres. Dette ændrer sig markant, når der vælges en cloud løsning.

 

Hvis jeres ERP-backend skal opdateres kigges der ofte efter en cloud-løsning. En cloud-løsning forenkler IT-infrastrukturen. Dog overvejer mange virksomheder fortsat at vælge den traditionelle model. Inden systemet og kravene for den traditionelle model er gennemgået, kan der gå mellem 4 og 6 måneder, inden der er udarbejdet et tilbud, og der er kommet feedback på de krav, virksomheden har.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *