Få din organisation op i skyen

Microsoft Azure er en cloudløsning, som gør det muligt at komprimere organisationens datacenter. Fordelene er mange – med Microsoft Azure bliver det nemmere at få adgang til dataene og de programmer, som den enkelte deltager har brug for. Azure er samtidig en fleksibel løsning, som kan vokse efter behov.

Strategisk infrastruktur

En virksomheds infrastruktur kan ofte være en kompleks størrelse. Det er blevet populært at flytte sin infrastruktur fra et fysisk datacenter til en digital cloudløsning, som på mange måder er en fleksibel løsning, hvilket til hver en tid er en fordel for enhver organisation. Microsoft Azure tilbyder forskellige løsninger, som hjælper dig med at overføre data på en sikker og valid måde. Afregningsmodellen er simpel og tager udgangspunkt i, at der afregnes efter forbrug. Dette gør det muligt nemt at tilpasse ressourcerne og sikrer samtidig, at der altid er plads til at implementere mere eller ny software.

Omfattende fokus på sikkerhed

Microsoft Azure har en kæmpe organisation bag sig. Det betyder, at der naturligvis er et stort fokus på sikkerhed og teknisk support. Det er muligt at tilføje forskellige løsninger, som sikrer, at du får præcis den løsning, som jeres organisation har brug for. Microsoft Azure har et datacenter placeret i Europa, som sikrer, at du får de hurtigste svarhastigheder og dataudvekslinger. Dette giver dig fuld kontrol over dine data. Samtidig får du en fleksibel løsning, som altid kan udvides. Når du vælger Microsoft Azure, som din næste cloudløsning får du frihed til at bygge dit set-up, så det passer til netop dine udfordringer og ønsker.