Det kan betyde alverden at vælge det rigtige ERP-system

Et ERP-system kan gøre det mere overskueligt for hele virksomheden og give tidsbesparelser for alle ansatte i virksomheden. Det samler alle virksomhedens funktioner, således at man ikke behøver skifte mellem forskellige systemer. Det kan for eksempel være virksomhedens økonomistyring, projektstyring, kundestyring, lager, salg og indkøb, der alle er samlet i det samme system, og dermed bliver arbejdsgangen væsentligt mere overskuelig for virksomhedens ansatte på tværs af afdelingerne. Med et godt ERP-system kan virksomheden dermed spare tid og i sidste ende penge, og det er blandt andet også derfor et ERP system er så vigtigt. Der er dog forskel på ERP-systemerne, så der handler også om at finde frem til det helt rigtige.

Således ved du, at du har det forkerte ERP-system

Hvis du kan genkende nedenstående fra dit arbejdsliv, har du muligvis det forkerte EPR-system:

  • Selv små arbejdsprocesser der burde være hurtige, tager lang tid
  • De forskellige afdelinger har på grund af teknologiske udfordringer svært ved at arbejde på tværs
  • Forskellige funktioner som for eksempel økonomistyring og kundestyring findes i hver sin database
  • Det er besværligt at arbejde på tværs af enheder, således at hvis man arbejder på PC, er det besværligt at fortsætte på en mobil eller en tablet
  • Den fremtidige teknologi med endnu større mængder data og information virker uoverskuelig

 

Hvis du tror, du kunne få gavn af at udskifte dit ERP-system med et andet, eller blot at begynde med at bruge et, er det også vigtigt at finde frem til det helt rigtige ERP-system.

 

Find frem til det rigtige ERP-system

For at finde frem til et godt ERP-system er det nødvendigt at tage i betragtning, hvad det er for en type virksomhed, der skal bruge det. For eksempel findes der ERP-systemer, der er gode til små virksomheder, store virksomheder, virksomheder med en afdeling i udlandet, virksomheder der henvender sig til andre virksomheder osv. Når man har fundet frem til, hvilket EPR-system, der passer til virksomheden, kan det i sidste ende betyde besparelser på tid, skabe overblik for ledelsen og for medarbejdere, og det kan fremtidssikre virksomhedens teknologisk set.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *